Før Nordsjælland-OB

Mikkel Desler får nu chancen fra start, fordi Ryan Johnson Laursen skal passe på sit porøse baglår. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2017)

Før Nordsjælland-OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB er uden Ryan Johnson Laursen, der bliver hjemme af frygt for en overbelastningsskade. Den hurtige højre back har udfordringer, når der ikke er en hel uge mellem kampene. Derfor skal han doseres rigtigt. Han kan også få en udfordring efter FCK-kampen i Parken den 25. februar. Tre dage efter kommer den vigtige hjemmekamp mod Lyngby og fire dage efter udekamp i Brøndby.

Nicklas Helenius er heller ikke med på grund af smerter i hoften. Jóan Símun Edmundsson glider ind i truppen som et alternativ i front. Der er stadig ikke plads til unge Julius Eskesen, mens Mohammed Fellah er med i truppen igen.

Mikkel Desler spiller højre back i Farum i stedet for Ryan Johnson Laursen i en ellers uændret startopstilling.

Hos Nordsjælland får Mikkel Rygaard med al sandsynlighed debut med nummer syv med ryggen. Måske skal han spille falsk 9'er som den midterste af tre spidser foran Mathias Jensen og Lasse Petry. Men Nordsjælland er uden Mads "Mini" Pedersen og Jonathan Amon, og det går ud over hurtigheden på hjemmeholdet. Også Magnus Kofoed Andersen er skadet.

Martin Frese, Godsway Donyoh og Patrick Da Silva har også været ude længe.

Ud over Rygaard kan også 18-årige Nichlas Strunk Jakobsen få debut for hjemmeholdet, der også har den tidligere Næsby-dreng og spidsangriber Nikolai Baden Frederiksen i spil til spilletid. Han er i hvert fald med i truppen.

OB møder en gammel kending i Farum-forsvaret. Benjamin Hansen er en af de tre stoppere og har sin fodboldopdragelse i Næsby og spillede senere i Vejle, Marienlyst og Fredericia.

Victor Ekani fra Sønderjyske fulgte Nordsjællands kreatør Mathias Jensen over hele banen i premierekampen som en gammeldags markør. Det er ikke set i mange år. Kent Nielsen vil næppe bruge det trick, fordi det vil hæmme eget opspil, men mon ikke Casper Nielsen vil sidde som en tæge på den elegante Farum-mand alligevel.

- Når banerne er, som de er, rundt omkring i øjeblikket, er det da mere trygt at spille her på en bane, der passer til vores spil. Det er dejligt med en god hjemmebanestatistik, for der kommer jo også flere tilskuere i takt med, at vi vinder flere kampe.

Før Nordsjælland-OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce