Før FC København-OB

OB har ikke vundet siden 2003 i Parken over FCK i Superligaen. Dengang scorede Steffen Højer to mål i den fynske 4-2-sejr. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Før FC København-OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's nye stærke og hurtige midtstopper Marco Lund får måske alligevel ikke sin debut søndag aften i Parken. Han har lagt sig syg og er stærkt tvivlsom til kampen. Derfor er Joao Pereira i øjeblikket favorit til at indtage Lunds plads som venstre stopper ved siden af Jeppe Tverskov.

Anfører Kenneth Emil Petersen er ude med både en skade og karantæne og håber at blive klar til onsdag aftens hjemmekamp mod Lyngby.

Mikkel Desler har haft et vrid i anklen og er også tvivlsom til truppen. Ryan Johnson Laursen er i forvejen favorit til at starte som højre back. Nicklas Helenius har haft rygproblemer, men er klar.

OB har tabt to og spillet ni uafgjorte kampe i de sidste 19 Superliga-kampe i Parken. OB har ikke vundet i ligaen på det nationale stadion siden 2003, da OB vandt 4-2 blandt andet på to mål af Steffen Højer.

Ståle Solbakken havde formentlig haft Nicolai Boilesen i tankerne til en plads i midterforsvaret, men nu har højre back Peter Ankersen karantæne, så Boilesen formentlig skal rykkes derover, mens Pierre Bengtsson spiller venstre back med sin stærke centringsfod.

Peter Ankersen fik i øvrigt en over snuden af Mikkel Bischoff fra Discovery-koncernen, da backen blev kritiseret for sine attituder hver gang, der blev scoret mod FCK. Flere klip viste, at Ankersen slog ud med armene og klandrede andre for fejlene.

Carlos Zeca forventes tilbage på midtbanen. Han spillede ikke mod Atlético Madrid i torsdags. Og Robin Olsen er tilbage i buret.

Viktor Fischer er en gennembrudshidsig herre, men er ikke altid taktisk klog. Men han vil være svær at holde for OB-forsvaret, der samtidig skal holde øje med Rasmus Falks og Robert Skovs småspil og smarte vendinger og skud.

Før FC København-OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce