Mohammed Fellah skal vist snart til at vise, at han er værd at satse på hos OB, når lejekontrakten udløber til sommer. Det er ikke blevet til det store gennembrud endnu, og fynboerne kan komme til at mangle kanter efter sommer, hvis han, Rasmus Jönsson og Jóan Símun Edmundsson forsvinder. Casper Nielsen er kommet til tidligere og Julius Eskesen må formodes at få mere ansvar, ligesom Mathias Greve er udpræget kant.

Mohammed Fellah er udtaget til truppen i stedet for U19-angriberen Mathias Jørgensen, der lørdag spiller U19-ligakamp mod FC Midtjylland. Nana Welbeck, Mathias Thrane og Jacob Buus er alle ude af truppen.

Det samme gælder Jóan Símun Edmundsson, der på grund at sit ønske tidligere på sæsonen om at komme væk, er røget ned af listen af de foretrukne, selv om færingen stadig har kontrakt frem til sommer i OB.

Rasmus Festersen var fredag ude at løbe en tur og forsøger langsomt at blive klar efter den seneskade, som han pådrog sig under foden i hjemmekampen mod AGF. Jens Jakob Dyhr Thomasen har spillet minutter på reserveholdet mod FCK forleden, men føler sig ikke klar nok endnu til at komme på bænken.

OB's hold vil formentlig blive de samme elleve, som vandt over Sønderjyske forleden.

Anders Christiansen fra Gent, Andreas Bjelland fra Brentford, Frederik Sørensen fra Köln og Brian Hamalainen er gået ind med økonomisk støtte til Lyngby, der var tæt på at gå konkurs tidligt i foråret.

Lyngbys forsvarsgeneral Mathias Tauber med den store spilopfattelse og fine teknik har været ude et år med en korsbåndsskade. Men forleden fik han nogle minutter på klubbens reservehold, men er ikke med i startopstillingen mod OB. Det er lige tidligt nok for ham.

Lyngby er uden karantæneramte galophest-back Michael Lumb, men til gengæld er Jeppe Brandrup på vej tilbage, og det samme gælder eks-OB'eren Oliver Lund og det store kant-talent Gustav Marcussen, der har været med U21-landsholdet og tidligere har døjet med sygdom.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.