OB kan kun komme i top seks ved at vinde i Randers samtidig med, at Horsens taber i Lyngby. Til gengæld kan OB kun undgå plads nummer syv ved at tabe medmindre Hobro taber stort i Brøndby. Så kan uafgjort i Randers-OB alligevel give fynboerne en plads væk fra plads syv. Medmindre Sønderjyske får point i Herning mod FCM. Alles øjne vil være rettet mod Lyngby.

OB har tvivl om Troels Kløve, der har brækket fingeren. Det kan give Julius Eskesen chancen på den ene kant og Mathias Greve muligheden på den anden.

Cheftræner Kent Nielsen kan også give Rasmus Jönsson chancen igen fra start, men Sport Fyn tillader sig i første omgang at tvivle på det projekt.

I forhold til den famøse AGF-kamp er Kenneth Emil Petersen, Casper Nielsen, Joao Pereira og Jacob Barrett igen til disposition, mens Rasmus Festersen næppe når at blive klar. Han bøvler med en sene under den ene fod.

Pereira tager formentlig plads på bænken igen, medmindre det lille stræk, som Kenneth Emil Petersen pådrog sig under fredags-træningen holder anføreren væk igen.

Derfor står det til, at Nicklas Helenius starter i front ved siden af Anders K. Jacobsen. Uden Festersen er der plads i truppen til unge lynende hurtige Mathias Jørgensen på 18 år. Han kan i givet fald få Superliga-debut. Men på bænken vil også sidde Jóan Símun Edmundsson, der også kan spille angriber.

Randers er uden de karantæneramte forsvars-støtter Jonas Bager og Mads Agesen på grund af karantæner, mens Johnny Thomsen har været væk længe med en skade.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.