Dommens dag er noget særligt

Sandhedens øjeblik. Rasmus Jönsson, Mathias Thrane og Joao Pereira kommer ikke til at spille fra start, men det gør Casper Nielsen. Foto: Leif Rasmussen

Dommens dag er noget særligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er dommens dag. Tirsdag ved middagstid er holdet allerede slået op på tavlen på Hotel Thalasia.

Kent Nielsen har udtaget sit første hold i år efter aktiviteterne i transfervinduet, der dog stadig står åbent nogle timer endnu. Man kan mærke det på spillerne, at det hele spidser til og det første hold til den første alvorlige træningskamp bliver retningsanvisende for resten af foråret. Det ved alle. Medmindre OB taber 0-4 hjemme til FC Helsingør.

Jo. Der var træningskampe mod Vejle og Nykøbing FC. Men det var blandede hold og elleve nye på banen efter pausen.

Nu ved spillere som Ryan Johnson Laursen og Marco Lund, at de skal slå nogen af for at komme til at spille fra start. Thomas Mikkelsen i målet skal forsøge at vise, at han er klar, hvis Sten Grytebust pludselig får problemer, for nordmanden vender tilbage efter familieforøgelsen og bliver nummer et igen. Sådan er det. Og Thrane og Welbeck er igen blevet overhalet af en helt ny mand. Det tærer på deres tro.

Nicklas Helenius har det på samme måde. Han skal ind fra bænken og vise, at han har det bedre med OB's tvist til noget mere direkte spil.

Og så er det jo også sådan, at skader og pludselige transfers ændrer verden. Og Edmundsson? Han risikerer, at han ikke kommer til at spille et sekund mere for OB, hvis han ikke kommer afsted. Det siger ingen. Men alle ved det.

Dommens dag er noget særligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce