Det var min fejl

Hany Mukhtar jubler sammen med Teemu Pukki og Lasse Vigen. Mukhtar skubbede bolden over mållinjen til 1-0 efter Ryan Johnson Laursens opspilsfejl. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2018)

Det var min fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ryan Johnson Laursen erkendte, at han blev lige modig nok ved Brøndbys første mål

FODBOLD: Ryan Johnson Laursen stod og talte med sin familie efter kampen, men var godt klar over, at han efter en ellers godkendt offensiv indsats så skidt ud ved Brøndbys vigtige første mål fem minutter før pausen.

- Det havde vi talt om. Hvis vi laver for mange korte afleveringer, så bliver man lukket ned. Det straffer Brøndby og det skete også for mig ved det første mål. Jeg ser et løb, der alligevel ikke var der, og det er en stor fejl, som de udnytter, erkendte OB-backen.

- Det må jeg lære af og leve med, og det gjorde jeg også i anden halvleg. Men det hører også med til vort spil, som Kent Nielsen gerne vil have det og det er ofte svært for modstanderne at læse, fordi vi har modet til det. Vi har lavet fejl før og vi kommer også til at lave flere, men vi vil fortsætte med at spille sådan, tilføjede Ryan Johnson Laursen.

- I store perioder er vi godt med og vi føler, at vi godt kunne tage mere med herfra, end vi får. Man kunne godt have forsvaret et uafgjort resultat, selv om de kom ud med power i anden halvleg, hvor vi dør lidt.

- De er gode til at falde ned og forsvare, så til sidst havde det kræver det perfekte løb eller den perfekte timing for at få 2-2, mente han.

- Vi synes selv, at vi med vort spil og det mod vi har og det niveau, vi har vist det sidste år, hører til blandt Danmarks seks bedste. Vi har slået FCK hjemme og spillet uafgjort med Brøndby og spillet lige op med dem begge på udebane. Men nu skal vi vinde de to sidste kampe mod AGF og Randers. Alt andet kan jeg ikke spekulere over, selv om jeg følger meget med i tabellen. Vi er ikke så langt fra det absolutte topniveau i Danmark, mente Ryan Johnson Laursen.

Det var min fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce