De er bedst til ambulancer

Thiomas Mikkelsen ænser ikke ambulancen på anlægget i La Manga. Foto: Leif Rasmussen

De er bedst til ambulancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var fint at komme lidt væk fra hotel Thalasia med det grumme internet, der virker allerbedst, når spillerne fra FC Seoul, OB og Dudelange var væk fra hotellet og ikke skulle optage datakraft ved at spille spil eller se film eller sådanne adspredelser.

En fin tur i pænt solskin syd på til La Manga gav luft til hjernen, selv om det var frysende koldt at sidde at overvære kampen mod Odd. Sport Fyn prioriterer at sidde udenfor, mens vore norske kolleger barrikaderede sig indendørs i en presse-container. Dem om det.

En Odd-kender ude på tilskuerpladserne mente, at Grenland-holdet i transfervinduet havde skilt sig af med ti spillere fra truppen, fordi den norske træner Dag Eilev Fagermo ville have nyt liv i kludene på mandskabet, der kun blev nummer seks i sidste sæson.

Til gengæld var La Manga ikke længere på det norske fodboldforbunds hænder. Kontrakten udløb sidste år, fordi nordmændene hellere ville rejse til Malaga og til andre destinationer. Bortset fra Odd og Vålerenga, der som de eneste nordmænd havde været på det imponerende træningsanlæg i januar.

Men nu klagede de andre norske hold over, at de skulle køre alt for langt i bus mellem hotel og træningsbaner og overvejede derfor at vende tilbage til La Manga.

Kent Nielsen sagde noget om, at fremtiden måske lå i at sige ja til en tre-fire dages-tur til en enkelt tur til eksempelvis Amsterdam med en kamp på programmet og hjem igen i takt med, at den danske turnering begynder tidligere og tidligere.

Men i La Manga var tingene skarpe. Som altid i Spanien stod der en ambulance i hjørnet af banen klar til at rykke til hospitalet med svært skadede spillere. Det er bare i orden. Det kan de. Men som Odd-kenderen sagde. Net og telefoner ikke spaniernes spidskompetencer.

De er bedst til ambulancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce