Byggeplaner: OB's proffer skal forblive i Ådalen

Man kan skimte bane 1 i Ådalen. OB vil gerne bygge længere ud end disse barakker, der i mange år har udgjort det for omklædningsrum til de professionelle U19- og U17-hold. Billedet er tilbage fra 2005, da Andrew Tembo og Arek Onyszko spillede i klubben. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg.

Byggeplaner: OB's proffer skal forblive i Ådalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB langt fremme med offentliggørelse af planer om at ud- og ombygge det skrantende klubhus og melder det snart ud,

FODBOLD: Om kort tid melder OB ud, at man agter at blive med den professionelle afdeling i Ådalen efter at have foretaget moderniseringer og ombygning af anlæg og især klubhuset i Ådalen.

Der ligger allerede skitser og tegninger og der forestår stadig dialoger med fredningsmyndighederne på grund af åløbet.

Det er ikke lykkes at få kontakt med sportsdirektør Jesper Hansen i sagen, men han sagde forleden i podcasten "Stemmer fra Ådalen":

- Der er lavet skitser, og der er skred i tingene og vi vil meget snart melde noget ud. Pengene er bevilget til projektet i Ådalen og processen er i gang, sagde sportsdirektøren.

Ifølge Sport Fyns oplysninger er planen at modernisere klubhuset og udbygge det og det er her fredningsmyndighederne holder skarpt øje med, hvad der sker.

OB vil gerne bygge længere ud end den barak, der hidtil har udgjort det for U19- og U17-omklædningen. Den ligger mellem klubhuset og bane 1. Men fredningsmyndigheden har hidtil erklæret, at OB ikke må bygge længere ud, end det er gjort med barakken, så der skal i givet fald gives dispensation.

Spillerne har gennem længere tid klaget over forholdene i klubhuset, der er fra september 1968 længe før, at der overhovedet blev indført kontraktfodbold i 1978. Det er altså snart 50 år gammelt og ud over tilførsel af først to barakker og siden en nedgradering til en barak, er der sket meget lidt ud over en nyrenovering af køkkenet.

Klubhuset og hallen i Ådalen ligger øverste i billedet og OB vil bygge længere ud mod bane 1 øverst. Luftfoto: John Fredy
Klubhuset og hallen i Ådalen ligger øverste i billedet og OB vil bygge længere ud mod bane 1 øverst. Luftfoto: John Fredy

Nu skal der investeres

Odense Sport & Events nye direktør Enrico Augustinus har ikke mindst internt givet til kende, at nu skal der investeres i den professionelle afdeling og det sker i hvert fald nu i Ådalen. Sport Fyn erfarer, at det ikke er kommunale penge, der bærer byrden i projektet, men den professionelle afdelings ejere, der spæder til.

Klubbens professionelle hold har i modsætning til konkurrenterne heller ikke haft adgang til styrkecenter på eget anlæg

OB har tidligere fået baner til amatørafdelingen ved Røde Stjernes anlæg ved Falen og ringvejen og her var Odense kommune en medspiller ligesom kommunen er det i forbindelse med anlæggelsen af to nye kunstgræsbaner i Ådalen ved siden af den eksisterende kunstgræsbane.

Nu handler det i første omgang for OB om at udbygge klubhuset så meget, som det er muligt indenfor regulativerne.

Byggeplaner: OB's proffer skal forblive i Ådalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce