Bernat siger ja tak til OB-tur igen

17-årige Hans Christian Bernat tager for andet år i træk med Superliga-holdet til Spanien efter Oliver Christensens afbud. Foto: John Randeris

Bernat siger ja tak til OB-tur igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 17-årige målmand Hans Christian Bernat skal igen afløse uheldige Oliver Christensen på Superliga-træningslejren i Spanien.

FODBOLD: OB's unge tredjemålmand Oliver Christensen har igen været uheldig og kommer som for et år siden ikke med på Superliga-holdets træningslejr i Spanien med afgang på fredag.

I Kai Thor Cup'en i lørdags slog OB-keeperen sin skulder så vehement, at han måtte lade sig udskifte fra kampen mod norske Vålerenga til fordel for U19-keeperen Hans Christian Bernat, der først i november fyldte 17 år, men bestemt ikke har problemer med sin fysiske fremtoning i målet.

- Det er selvfølgelig uheldigt for Oliver. Sidste år kom han ikke med til San Pedro del Pinatar på grund af en fiberskade og denne gang er det altså skulderen, der driller, siger Superliga-holdets træner Kent Nielsen.

Hans Christian Bernat leverede en brandkamp, da OB's U19-hold i finalen i Kai Thor Cup besejrede Hamburger SV med 2-1 i søndags, selv om nordtyskerne fører den tyske U19-Bundesliga.

Mads Frøkjær, der netop har skrevet Superliga-kontrakt skulle også have været med til Spanien, men der er stadig tvivl om den ubekymrede dribler, fordi han i samme U19-kamp mod Vålerenga blev kørt til OUH efter et sammenstød med en nordmand. De pådrog sige begge en hjernerystelse.

Anders K. gik ind

Kent Nielsen forventer at have alle mand klar til torsdagens test-kamp mod Vejle i Ådalen kl. 12.00.

- Ryan Johnson Laursen træner fuldt med igen og er klar, siger OB-træneren om højre backen, der har stået over i fire træningsdage plus kampen i Nykøbing Falster på grund af baglårsproblemer.

Til gengæld gik Anders K. Jacobsen ind fra tirsdagens træning et kvarter før tid sammen med fysioterapeut Daniel Borgen og kunne ikke deltage i specialtræningen af angriberne.

- Anders har lige siden, vi gik på vinterferie haft lidt problemer med den ene ankel. Det kom lidt tilbage i sidste uge, men jeg forventer og håber, at han er klar til kampen mod Vejle, siger cheftræner Kent Nielsen.

- Vi har haft en del sygdom. Folk har været nede på skift, men ellers skulle der ikke være problemer mere på den front, siger træneren, der giver spillerne fri onsdag, fordi der er langt til næste fridag med den kommende træningslejr i sigte.

OB rejser fredag og er først hjemme igen søndag den 4. februar.

Bernat siger ja tak til OB-tur igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce