Bernabeu-brunsviger og finanskommentatorer

FC Nordsjællands presse-fouragering er noget nær kult og skifter meget oftere indhold end på så mange andre stadions. Ved så tidlig en kamp var der naturligvis brunch til offentlighedens gesandter. Den var fremragende, men Sport Fyn fandt aldrig sennep og ketchup. Derfor 12 med en pil nedad. Foto: Leif Rasmussen

Bernabeu-brunsviger og finanskommentatorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frank Hjortebjerg, tidligere Næsby-kæmpe, hilste på Sport Fyn. Han er Nordsjællands assistent coach analyser og med til at kortlægge taktik og spilmønstre og iøvrigt dissekere hver bevægelse på banen.

Kasper Hjulmand blev hyldet før kampen. Den tidligere træner gik stadion rundt og modtog klapsalver også fra OB's fans, der var troppet op cirka 200 mand og kvinde høj. "Ude af syne - men aldrig ude af sind", stod der på et banner fra de nordsjællandske fans. Ja, så kommer Hjulmand da ikke til Brøndby, hvis han er ude af syne.

Manchester Uniteds fynske scout Tommy Møller Nielsen var til stede til den tidlige kamp.

FC Nordsjælland havde gjort noget ekstra ud, at de fynske fans var kommet. Der var signeret trøjer af Steen Nedergaard, der er scout for Farum-holdet og en Bernbeau-brunsviger i respekt for 25-året for miraklet i Madrid, hvor Steen Nedergaard var med, indtil han blev udskiftet til fordel for Morten Bisgaard, som scorede til 2-0.

Ole Krohn, TV2's finanskommentator, er Nordsjælland-fan og var vanen tro i presserummet før kampen. I pausen blev der i øvrigt serveret de berømte træstrammer for pressen.

Niels Frederiksen, U21-landsholdets træner med fortid i B1913, var på stadion for at inspicere spillere, inden Danmark i næste måned skal til U21-EM i Italien.

Mikkel Rygaard og Andreas Skov Olsen blev begge hædret for deres kampe nummer 50 for hjemmeholdet. Sidstnævnte kan være tabt for holdet til sommer til fordel for en lukrativ kontrakt i udlandet.

Jens Jakob Thomasen blev testet før kampen, men det holdt ikke. - Jeg har lidt med lysken, men det er ikke noget særligt. Det rakte bare ikke til at spille i dag, sagde han bagefter.

Farums kvinder spillede umiddelbart efter mod Vildbjerg i kvindernes kvalifikationsliga på Right to Dream Park. Fra næste sæson skifter holdet navn til FC Nordsjælland og bliver en del af den samlede pakke i Farum.

Bernabeu-brunsviger og finanskommentatorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce