Både Kenneth Emil Petersen og Casper Nielsen var dybt frustrerede efter det store nederlag

FODBOLD: Det koster OB mindst et par millioner at have misset medaljespillet, men det var slet ikke temaet hos spillerne lige efter kampen.

Anfører Kenneth Emil Petersen var dybt frustreret og sagde direkte om OB-fansenes opbakning i Randers, hvor de dog også begyndte at råbe, at spillerne skulle tage sig sammen:

- Jeg kan kun sige tak for opbakningen og det talstærke fremmøde. De troede på top seks, og de har støttet os gennem lang tid. Jeg kan kun sige undskyld for den anden halvleg, som vi leverede i dag, sagde anføreren.

- Vi er ramt på stoltheden som professionel fodboldspiller over det, vi leverer i anden halvleg. Det var under al kritik. Efter den præstation er det helt ud i hampen at tale om medaljeslutspil. Vi har intet at gøre der. Og vi har ikke kvaliteten til det, selv om vi spiller en udmærket første halvleg, siger anføreren.

- Efter pausen er vi ude for et gigantisk kollaps og bliver nervøse og spiller helt uden kvalitet. Vi har haft en målsætning, men har ikke været gode nok. Vi kan ikke skyde skylden på dommerne, banerne eller vejret. Vi har ikke niveauet, og det er op til træneren, hvad han nu vil gøre med holdet, sagde anføreren, da han blev konfronteret med, at OB kun har fået 14 point i de sidste 13 kampe.

- Vi kan ikke undskylde med skader. Vi har også haft mulighederne hjemme mod Sønderjyske og Silkeborg, og har heller ikke her været gode nok, sagde Kenneth Emil Petersen.

Casper frustreret

Målscoreren Casper Nielsen hang med næbbet.

- Jeg forstår slet ikke, hvordan vi kan tabe den her kamp med 4-1. Vi kontrollerede første halvleg. Vi spillede klogt og modent i første halvleg på en meget dårlig bane, og det var vi dygtige til at tage hensyn til. Og så spiller vi sådan en anden halvleg. Da de kommer på 2-1, begynder vi at jagte, og så indkasserer vi dumme mål. Det var utroligt bittert, sagde Casper Nielsen.

Han så fremtiden sådan:

- Jamen, det er jo sådan indrettet, at vi skal gå benhårdt efter syvendepladsen og Europa. Det er ligesom det, vi kan spille efter og skal jagte et hundrede procent. Vi skal forfølge vores mål, for holdet har stort potentiale, men vi viste det bare ikke i dag.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.