Anfører Kenneth Emil Petersen manglede slutprodukt og erkendte store fejl hos OB

FODBOLD: OB's anfører Kenneth Emil Petersen var tydeligt skuffet, da han kom ud fra omklædnings-containeren på La Manga.

- Det er lidt den samme sang som i efteråret på visse tidspunkter. Noget af det ser godt ud, men vi mangler slutproduktet, sagde han til Sport Fyn.

- Jeg er skuffet. Det er et skidt resultat mod et hold, der var bedre end os. De var bedre organiseret, de satte et bedre pres, og vi lavede for mange fejl. De første to mål kommer jo ud af ingenting - direkte på hjørnespark og en lang bold ned mellem stopper og back. Før pausen kom til at stå dybt på banen, så der er virkelig noget af arbejde med i en kamp uden de helt store muligheder, tilføjede Kenneth Emil Petersen efter 3-1-nederlaget på en perfekt bane.

OB's cheftræner Kent Nielsen ville ikke bortforklare nederlaget.

- Odd så friskere ud end os, mens vi hverken var præcise eller skarpe nok i omstillingerne, så det blev sådan lidt hverken eller. Men det ærgrer os, at vi en chancefattig kamp laver store forsvarsfejl. Vi valgte nok at satse på omstillinger konstant før pausen, så det hele blev meget urytmisk. Men vi blev siden bedre til at vurdere, hvornår vi skulle afsted og hvornår det var bedste at holde lidt i bolden, mente han.

Kløve gjorde det fint

Troels Kløve fik anden halvleg og fik trænerros.

- Han var involveret i det meste og fandt de frie rum. Han var inde i den gode periode for holdet, men måske var han med til at gøre den god. I en kamp hvor flere af de boldsikre spillere smed boldene væk på uvant vis, kan man sige, at André Rømer bidrog fint defensivt, tilføjede Kent Nielsen.

- Begge hold ville gerne spille fremad, men havde svært ved at åbne modstanderne. Men vi havde tegninger til omstillingsspillet, men var bare ikke præcise nok. Det var sådan en kamp, der også kunne have endt 0-0, mente OB-træneren.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.