Afgørende forhandlinger: Jakob Michelsen er tæt på OB nu

Jakob Michelsen har været til job-samtale hos OB, erfarer Sport Fyn. Scanpix/Henning Bagger

Afgørende forhandlinger: Jakob Michelsen er tæt på OB nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37-årige Jakob Michelsen har været til job-samtale hos OB og skal nu være tæt på en kontrakt med den fynske Superliga-klub.

FODBOLD: Det er nu meget tæt på, at OB og den 37-årige træner Jakob Michelsen siger ja til hinanden, erfarer Sport Fyn.

Der skal op til denne weekend have været afgørende forhandlinger mellem parterne, og det er nu kun et spørgsmål om tid, hvornår OB melder noget ud.

Michelsen har været favorit til posten lige siden, at Kent Nielsen blev fyret i Ådalen 2. pinsedag om morgenen. Jakob Michelsen har været arbejdsløs siden januar, da han blev fyret i svenske Hammarby. Det er siden kommet frem i de svenske medier, at svenskerne ikke havde været tilfreds med sønderjydens ledelsesstil i omklædningsrummet, hvor enkelte spillere skulle have følt sig decideret mobbet.

Til gengæld var det Jakob Michelsen, der efter skiftet fra Skive tog til Sønderjyske og omgående skaffede klubben et uventet sæt sølvmedaljer og europæisk deltagelse.

For et par måneder siden ansatte OB Sønderjyskes assistent Henrik Hansen, der også selv har spillet både i Sønderjyske og OB. OB's fysiske træner Janus Blond har også arbejdet i Sønderjyske tidligere. Da Michelsen var i Sønderjyske, var det dog Peter Enevoldsen, som var assistenttræner, mens Henrik Hansen var A+-træner.

OB-spillerne sluttede søndag sæsonen med en yderst afslappet sommerkamp i Korinth og vandt 9-2. OB-keeperen Hans Christian Bernat og Oliver Christensen spillede på et tidspunkt angribere og Bernat scorede to mål og sågar talentchef Tonny Hermansen kom på banen.

Meget tyder på, at OB-spillerne den 18. juni melder ind til træningen forud for den kommende sæson og får selskab af Jakob Michelsen.

Afgørende forhandlinger: Jakob Michelsen er tæt på OB nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce