25 år for "Miraklet i Madrid": OB hylder Lars Høgh på søndag

Lars Høgh efter sin store kamp på Santiago Bernabeu i Madrid, hvor OB 6. december 1994 vandt 2-0 over Real Madrid og sendte den spanske storklub ud af Uefa Cuppen. Foto: Kim Rune

25 år for "Miraklet i Madrid": OB hylder Lars Høgh på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den legendariske målmand Lars Høgh hyldes af OB på søndag i forbindelse med hjemmekampen mod Vejle som første led i fejringen af 25-året for "Miraklet i Madrid".

Fodbold: Når OB på søndag tager imod Vejle Boldklub i Superligaen, bliver det samtidig startskuddet til markeringen af, at det i år er 25 år siden, at OB sendte Real Madrid ud af Uefa Cuppen - det der er blevet kendt som "Miraklet i Madrid". Første led i markeringen er en hyldest til Lars Høgh, oplyser OB i en pressemeddelelse.

6. december 1994 vandt OB 2-0 ude over Real Madrid i returkampen i Uefa Cuppen, efter at OB havde tabt den første kamp hjemme i Odense med 2-3. I 2019 er det 25 år siden, at miraklet indtraf, og det markerer OB ved flere lejligheder hele året igennem.

- OB er en traditionsklub, og vi er stolte over vores historie og ikke mindst de personligheder, der igennem mere end 131 år har været med til at skrive den. På søndag hylder vi Lars Høgh, et klubikon og en fantastisk person, der er indbegrebet af OB. Vi glæder os til at byde Lars, hans familie, tidligere holdkammerater og forhåbentligt en masse OB-fans velkommen, når vi løfter sløret for vores hyldest på søndag kl. 12.30 og sammen giver "Høgh'en" den hyldest, han fortjener, siger OB's kommercielle chef, Jack Jørgensen.

Den legendariske OB-målmand nåede at vogte OB-buret 817 gange i sin karriere, og han havde en klubkarriere, som dansk fodbold aldrig har set mage til. Siden har Lars Høgh været en del af OB i forskellige funktioner - dels som sportsdirektør og dels som målmandscoach. I sin aktive karriere nåede Lars Høgh at bidrage til tre mesterskaber, tre pokaltitler og ikke mindst til "Miraklet i Madrid", og Lars Høgh har altid givet udtryk for, at OB og klubbens fans fylder noget særligt i hans hjerte, så har Lars Høgh en ganske særlig status i klubben.

Markeringen sker bag Richard Møller Nielsen Tribunen søndag den 17. februar kl. 12.30, hvor Lars Høgh selv vil være til stede og modtage sin hyldest.

25 år for "Miraklet i Madrid": OB hylder Lars Høgh på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce