Betingelser for Fyens.dk's nyhedsbrev


Betingelser for Fyens.dk's nyhedsbrev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Tilbage til tilmeldingen

Tilmelding til Nyhedsbrev på Fynske MedierVed tilmelding til nyhedsbreve på Fynske Medier accepterer brugeren, at Fynske Medier løbende udsender nyhedsbreve, der giver et overblik over aktuelle nyheder. Det af Fynske Medier udsendte nyhedsbrev indeholder markedsføring i form af bannere eller lignende.


Indsamling af data
Ved tilmelding til Fynske Medier's nyhedsbreve giver du samtykke til, at Fynske Medier P/S registrerer de oplysninger, som du angiver ved tilmeldingen samt til videregivelse jf. punktet "oplysningerne".
Vi registrerer således din e-mailadresse, navn, adresse, dit køn, dine interesseområder og dit mobiltelefonnummer. Vi registrerer endvidere oplysningen om, hvorvidt vi må kontakte dig på sms, brev samt hvilke produkter du ellers udnytter hos Fynske Medier P/S.


Formålet med indsamlingen
Oplysningerne anvendes til at udsende e-mails, sekundært breve og sms med tilbud og rabatter fra Fynske Medier P/S og koncernforbundne selskaber.

Oplysningerne
Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server, hvortil kun den dataansvarlige og dennes befuldmægtigede har adgang.
Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand. Opfyldelse af forpligtelser over for dig kan nødvendiggøre videregivelse af oplysninger til tredjemand fx hvis du bestiller en ydelse via det udsendte nyhedsbrev. Firmaer eller samarbejdspartnere, der får adgang til dine oplysninger, har ikke lov til at bruge dem til andet end at assistere Fynske Medier P/S i at efterkomme dine forespørgsler. Oplysningerne slettes, hvis du framelder dig.

Dine rettigheder
Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger af lov om behandling af personoplysninger.

Du har ret til at få at vide, hvad vi har registreret om dig (indsigtsret). Du har også ret til at gøre indsigelse imod vores registrering. Du kan se, hvad vi har registreret om dig på http://www.fyens.dk.dk/. Du har endvidere ret til berigtigelse, sletning og blokering. Du kan endvidere tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig.
Læs mere på www.datatilsynet.dk

Fynske Medier er endvidere underlagt markedsføringsloven, herunder reglerne om god markedsføringsskik.


Adresse og kontakt på dataansvarlig
Fynske Medier P/S
Banegårdspladsen
5100 Odense
Telefon: 65 45 55 88
E-mail: support@fynskemedier.dk

Tilbage til tilmeldingen

Betingelser for Fyens.dk's nyhedsbrev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.