Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svineri og hærværk

NYBORG: Det var nogle overraskede ejere af et hus på Tronné Allè, der i går morges stod op og kiggede ud af deres vinduer. Det var nemlig en lille smule svært, da der var smurt både køkken- og haveaffald på mange af ruderne. Da de gik udenfor, kunne de også se, at hærværksmænd i løbet af natten havde væltet et par affaldsspande, der stod ved huset, og spredt indholdet ud over hele haven.

Tidligt nytår

NYBORG: Politiet blev i går aftes ved 18-tiden sendt ud til området ved Avlsgården og Skovparkskolen, da vidner havde observeret nogle drenge fyre en masse fyrværkeri af. Ordensmagten nåede dog ikke at pågribe nogen, da de kort efter var fremme for at stoppe affyringen af de store kanonslag.

Bil slog kolbøtter

HERRESTED: En 31-årig kvinde slap utroligt heldigt fra et et færdselsuheld, da hun i går aftes slog flere kolbøtter med sin bil for til sidst at ende i en mark. Kvinden har til politiet forklaret, at hun kørte på Odensevej i retning mod Odense, da hun lidt udenfor Herrested pludselig mistede herredømmet over bilen. Bilen skred derefter over i venstre side af kørebanen, og da den ramte rabatten, snurrede den rundt i et par kolbøtter, for til sidst at ende på taget i en mark. Kvinden blev efterfølgende kørt til OUH' s skadestue for et tjek af småskrammer, og politiet foranledigede, at der også rutinemæssigt blev udtaget en blodprøve, hvis kvinden skulle have været spirituspåvirket.

Tyveri fra speedbåd

NYBORG: Ukendte tyve stjal natten mellem lørdag og søndag en autoradio fra en speedbåd, der var vinterparkeret på en anhænger på Alsvej.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce