Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stigende omsætning på havnen

NYBORG: Det går stadig godt på Nyborg Havn, fortæller ADP i sit seneste nyhedsbrev. På Nyborg Havn lå godsmængden de første seks måneder af 2007 på 26 procent over samme periode sidste år. 371.000 tons gods blev ekspederet over kajerne i Nyborg mod 294.000 tons sidste år. ADP øgede i øvrigt sin omsætning med fem procent og nåede dermed en halvårsomsætning på 51,3 mio. kroner. Den højeste i selskabets historie. ADP driver havnene i Fredericia, Middelfart og Nyborg.

Købmand gik konkurs

NYBORG: Inden Bjarne Torpegaard, der i mange drev købmandsforretningen på Christianslundsvej 73, for tre uger siden solgte sin forretning, blev han erklæret konkurs. Det var indkøbskæden Edeka Danmark, der havde et større tilgodehavende i forretningen, som står bag konkurserklæringen. Bjarne Torpegaard solgte forretningen til Jan Mortensen og Anders Liin, der har tænkt sig drive forretningen videre som en kiosk med spillemaskiner. Det bliver fremover 18-årige Mads Mortensen, der skal stå for den daglige betjening.

Ikke penge til alle landsbyråd

ØSTFYN: Det fælles Landsbyråd fik af kommunen 120.000 kroner til sin fælles konto. Der står stadig 43.000 kroner, mens der også er 17.000 ude i de lokale råd, som ikke er blevet brugt. Så samlet set er der 60.000 ubrugte kroner. Men det er ikke nok til at dække de ønsker, som de enkelte lokalråd har. Derfor vil rådene nu blive bedt om at indsende beskrivelser af de konkrete projektet, de ønsker penge til. Den 1. december er der status, hvorefter en fordeling af de sidste penge går i gang.

Broløb er et hit

NYBORG: Der har allerede nu vist sig stor interesse for broløbet, som skydes i gang den 31. maj 2008. Man kan tjekke deltagerantallet på hjemmesiden www.brolobet.dk, og her viser den seneste opgørelse, at der allerede er solgt 3000 løbenumre. Arrangørerne fra Nyborgsiden, Nyborg Gymnastik- og atlektikafdeling og DIS, håber på, at tilslutningen når op på 10.000 løbere, når 10-året for åbningen af Storebæltsbroen fejres med en rask løbetur.

Udsugning på Husflidsskole

ULLERSLEV: Når Ullerslev Husflidsskole inden længe går i gang med at renovere deres udsugning for 110.000 kroner, vil de have en garanti af kommunen for, at de kan blive boende et godt stykke tid fremover. Og nu har kultur- og fritidsudvalget behandlet sagen, hvor de giver grønt lys til renoveringen, ligesom de garanterer, at husflidsskolen får brugsretten over lokalerne, hvilket skal lovliggøres via en længerevarende kontrakt. Udvalget betinger sig dog, at udsugningen skal laves i samarbejde med teknik- og miljøafdelingen.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce