Nyborg: En jukeboks skal der naturligvis være på scenen, når Nyborg Voldspil opfører musicalen "Grease," der foregår med maser af rock og rul i 50'ernes highschool-miljø i USA.

Så scenograf Anders Vesterholm har fået scenebyggerne til at opføre en mega-jukeboks midt på scenen. Her har voldspilorkestret i år sin plads.

Traditionelt er orkesterhuset til højre på scenen, set fra publikumspladserne. Men den del bliver i år brugt til andre sceniske formål i løbet af forestillingen.

Så aktørerne på scenen får så at sige orkestret i ryggen, når det går løs fra den 21. juli. Og publikum har direkte udsigt til musikerne deroppe under jukeboksens hvælvede tag.

Da der i år er tale om musik, der er mere rock'et end normalt til voldspillet forestillinger, er der også behov for lidt færre musikere. I jukeboksen bliver der plads til kapelmester Mads Juul Lunde, der også spiller trompet. De øvrige musikere er Per Hyttel, keyboard, Christian Moosdorf, guitar, Frederik Bak, bas, Erik Riis Hauge, trommer, Frida Lunde, fløjte, og Andreas Møller Bøttiger, saxofon.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.