Voldsdom tæt på bundgrænsen


Voldsdom tæt på bundgrænsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beruset kvinde slog vagt i Lægevagten på Nyborg Sygehus. Hun fik 14 dages betinget fængsel

Nyborg: Det var en meget brødebetynget 58-årig kvinde, der ved Retten i Svendborg stod tiltalt for vold.

Allerede inden retssagen havde hun undskyldt overfor den kvindelige vagt, som hun havde slået, og også efter retssagen sagde hun undskyld.

Episoden, som retssagen handlede om, foregik hos lægevagten i Nyborg den 10. december. Den tiltalte forklarede, at hun havde drukket et par halve flasker vodka den dag og ikke kunne huske noget som helst fra episoden.

På grund af den stærke beruselse kunne hun heller ikke forklare, hvordan hun havde fået den flænge i baghovedet, som hun var hos lægevagten for at få syet den 10. december.

Hun kunne heller ikke huske, at hun havde været nærgående overfor den kvindelige vagt på sygehuset og ej heller, at hun skulle have slået hende på armen lige under albuen.

Nærkampen var opstået, fordi vagten ville dæmpe gemytterne, da den berusede kvinde skændtes med sin mand, mens de ventede på at komme ind til lægen.

Slaget afstedkom en lettere rødmen på vagtens underarm, fremgik det af den lægerapport, der blev lavet senere den 10. december.

Retten fandt kvinden skyldig, men dommeren sagde, at man her var tæt på minimum for, hvornår der dømmes for vold. Domsmandsretten fandt det dog en skærpende omstændighed, at volden var begået overfor en medarbejder, der for det offentlige.

Kvinden blev idømt 14 dages betinget fængsel og alkoholbehandling overvåget af kriminalforsorgen.

Voldsdom tæt på bundgrænsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce