Vindinges inspektør fundet


Vindinges inspektør fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 1. september overtager Jacob Meisner Caspersen jobbet som skoleinspektør på Vindinge Skole efter Peter Jordhøj, der har ledet skolen siden 1981.

Jacob Meisner Caspersen er 48 år og ansat som afdelingsleder på en landsbyskole ved Ringsted, indtil han begynder som skoleinspektør. Han er i øjeblikket i gang med en diplomlederuddannelse.

I 1994 blev Jacob færdig-uddannet som folkeskolelærer og arbejdede derefter som projektleder for unge arbejdsledige i Roskilde.

Han blev lærer i folkeskolen i 2002, og i 2003 blev han afdelingsleder på Nordbakkeskolen i Ringsted. Som afdelingsleder har han arbejdet med udvikling af teamdannelse, samarbejde mellem SFO og skole og implementering af IT.

Siden Peter Jordhøj annoncerede sin afgang har det været et åbent spørgsmål, hvem der skal tage over, eller hvordan skoleledelsen skal fortsætte.

Kommunen var ude med et forslag om, at der skulle være en fælles ledelse med den store Nyborg-skole, Borgeskovskolen, men det ville forældrene ikke finde sig i.

Derfor lavede nogle forældre en underskriftsindsamling for at beholde ledelsen som den var i Vindinge. Forældrene ville ikke spise sig af med en afdelingsleder og ønskede en skoleinspektør. Og det har de nu fået i Jacob Meisner Caspersen.

Det kan desuden nævnes, at Jacob Meisner Caspersen er uddannet sergent i søværnet, så han skal nok kunne holde skik på de uartige elever.

:

Vindinges inspektør fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce