Venner samlet under blåt flag


Venner samlet under blåt flag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg har fået et blåt flag mere i år

Nyborg har ikke alene haft held til at bevare sine fem blå flag fra sidste år, men også udvidet med endnu et blå flag på stranden ved Hotel Hesselet og Nyborg Strand.

Derfor var det også meget passende her, den officielle flaghejsning blev foretaget af repræsentanter for kommunen, hotellerne, turistforeningen og ikke mindst brugerne af strand og vand.

Mens andre badestrande har mistet deres blå flag som følge af voldsomme skybrud og deraf oversvømmede rensningsanlæg, så har Nyborg Kommune nu seks af de ombejlede blå flag.

- Det er en god investering, for selv om det koster nogle penge, så er det noget, der betyder noget, når turisterne kigger efter, hvor de skal holde ferie, sagde teknik- og miljøformand Tage Juel (V), før han hejste det blå flag med assistance fra Claus Frank Hansen, marketingchef fra Hotel Nyborg Strand, og hotelchef Peter Karner fra Hotel Hesselet.

De to hoteller har deltaget i finansieringen af det blå flag, da det også har betydning for deres kunder.

- Det er klart til gavn for vores kunder, når vi har pæne strande og rent vand, sagde Claus Frank Hansen.

Udgifterne til det blå flag er på 30.000 kroner pr. flag og tilhørende station. Penge som alle på stranden var glade for, at kommunen er parat til at bruge.

- Vi bruger de blå flag aktivt i vores markedsføring af Nyborg. Jeg har skrevet en hel side om de blå flag i dette års turistbrochure, sagde turistchef Benny Kjeldbjerg, som havde følgeskab af turistforeningens formand, Benny Collenburg, på stranden.

Venner på stranden

En fast bruger af stranden igennem mange årtier er Hanne Grove, som er formand for Storebælts Venner, var også til stede, men faktisk havde hun været på stranden fra tidlig morgenstund.

Foreningen gør et stort stykke arbejde for at holde stranden ren.

Således også denne dag, hvor de med Grove i spidsen, havde renset stranden fra Storebæltsbadet til Sommerbyen om formiddagen.

12 affaldssække

- Vi har fyldt 12 store affaldssække, som bare står og venter på at kommunen henter dem, sagde Hanne Grove, som har været med i venneforeningen i 24 år.

Venner samlet under blåt flag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce