Overfaldet på en 52-årig mand i oktober sidste år bliver formentlig aldrig opklaret. Fyns Politi har opgivet at rejse sigtelse i sagen.

Fyns Politi har indstillet jagten på de fire personer, der stod bag overfaldet på Ladegårdsvej i Nyborg fredag den 30. oktober sidste år.

En 52-årig mand var ude for at gå aftentur sammen med sin hund, da en modkørende bil holdt ind til siden. Ud steg fire unge mænd med udenlandsk baggrund, der tildelte den 52-årige snitsår og slog ham med en stump genstand, før de efterlod ham på jorden uden overtøj.

Sådan lå han en time, før et vidne fandt ham. Ifølge retsmedicinerne var hans kropstemperatur faldet så meget, at han befandt sig i livsfare.

Politiet har da heller ikke lagt skjul på, at de ser på sagen med stor alvor. Alligevel har man valgt at indstille efterforskningen, bekræfter Klaus Møller fra lokalpolitiet i Nyborg.

- Efterforskningen har ikke givet mulighed for at tilvejebringe spor i sagen, der kan bruges til identificere gerningsmændene, forklarer han.

Blandt de spor, som politiet tidligere har undersøgt, er den 52-åriges briller. Dem mistede han i forbindelse overfaldet. På tidspunkt valgte en af gerningsmændene at samle dem op, blot for at smide dem fra sig igen.

Brillerne er efterfølgene blev undersøgt for dna-spor, men det viste sig at være en blindgyde. Heller ikke gentagne efterlysninger af mulige vidner har givet det ønskede resultat.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
2
Ingen DNA-spor efter groft overfald på Ladegårdsvej

Ingen DNA-spor efter groft overfald på Ladegårdsvej

Hvem overfaldt 52-årig?: Tv-indslag hjalp ikke - politiet håber på dna-spor

Hvem overfaldt 52-årig?: Tv-indslag hjalp ikke - politiet håber på dna-spor

TV-indslag om røveri gav ikke pote

TV-indslag om røveri gav ikke pote