Borgmesterkandidater mødes til duel - og der er masser af valgflæsk på menuen

Tårup: Man behøver ikke at have spist hjemmefra, når Tårup Foredragsforening byder på valgmøde i Tårup Forsamlingshus tirsdag den 29. oktober.

For inden den politiske debat begynder, vil der blive serveret valgflæsk i rigelige mængder under fællesspisningen, der begynder klokken 18.30.

Og som det er blevet tradition hvert fjerde år i Tårup, står menuen på stegt flæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder.

Efter spisningen er det så tid til en anden form for valgflæsk, når borgmesterkandidaterne fra Socialdemokraterne og partiet Venstre, borgmester Erik Christensen og Kenneth Muhs indtager podiet til en politisk duel om, hvem af de to, der vil være bedst til at styre kommunen i de kommende fire år.

Alle interesserede er velkomne, men af hensyn til indkøbene, vil arrangørerne gerne have forhåndstilmeldinger senest den 25. oktober på telefon 65372000.

Det koster 89 kroner at deltage i spisningen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Medlem af Dansk Journalistforbund, ansat som journalist på Fynske Mediers bladhus i Kerteminde. Tidligere ansat på Nyborgbladet, Fyns Amts Avis i Nyborg, Stiftstidende i Ringe og Nyborg.