Vær med: Syng i regnen

Nyborg Voldspil har før sunget i regnen. I sommeren 2000 blev musicalen "Singin' in the Rain" opført på Nyborg Vold. Arkivfoto

Vær med: Syng i regnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Voldspil kalder til optagelsesprøve til sommerens forestilling, musicalen "Singin' in the Rain."

Nyborg: Så er det blevet tid til at kalde alle dygtige amatørkræfter af huse, for Nyborg Voldspil byder til audition på den kommende sommers forestilling, musicalen "Singin' in the Rain." Prøverne foregår i weekenden den 13. og 14. januar på Slotsmøllen i Nyborg. Der er mange roller i forestillingen, oplyser voldspilformand Jesper Bech Madsen.

- Derfor skal vi også bruge mange folk på scenen - men man skal dog være fyldt 15 år for at deltage, siger han ifølge en pressemeddelelse fra voldspillet. Her lyder der en opfordring til alle, der har lyst at prøve kræfter med scenefaget. Kravene ved optagelsesprøven er, at deltagerne skal synge en valgfri sang. Det skal være en, man er glad for og tryg ved, for sangen skal kunne synges uden ad. Og hvis man ønsker sig en af de mindre roller, så skal man også fremføre en lille scene. For de deltagere, der går efter en af de tre hovedroller, Don, Kathy eller Cosmo, eller stiller op som danser, aflægges en danseprøve, så instruktørerne kan se, hvordan de pågældende bevæger sig.

Instruktørerne er Vicki Berlin og Nikolaj Tarp, Peter Friis er koreograf, Kristine Becker Lund står for sang- og korinstruktion og i spidsen for orkestret står Mads Lunde. Læs mere på nyborgvoldspil.dk om forestillingen, om hvilke roller, der med, og det er også her, tilmeldingen foregår.

"Singin' in the Rain" spiller på Nyborg Vold fra den 20. juli til den 11. august 2018, og billetter kan allerede nu købes på nyborgvoldspil.dk.

Vær med: Syng i regnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce