Borgmesteren var her, der og alle vegne, da Venstres program blev offentliggjort.

Nyborg: Da Venstre for nylig på Hotel Nyborg Strand præsenterede sit program til valget, blev der ikke efterladt nogen tvivl om, hvem der er partiets trumfkort.

Borgmester Kenneth Muhs stod oppe foran, mens alle de andre kandidater dannede en halvcirkel nede bagved.

Han sagde velkommen og startede en ny valgfilm, hvor han selv var eneste medvirkende. Derefter holdt han et halv times oplæg, som blev afbrudt, da han skulle interviewes direkte på TV2 Fyn - i øvrigt om spørgsmålet om kommunens høje skatteprocent.

Derefter fortsatte pressemødet med spørgsmål - stadig med Kenneth Muhs som det ubestridte centrum.

Kenneth Muhs blev udpeget til spidskandidat for Venstre forud for valget for fire år siden. Han har for mange år siden siddet i kommunalbestyrelsen i den gamle Ørbæk Kommune, men var et ubeskrevet blad i byrådet i Nyborg Kommune.

Alligevel fik Kenneth Muhs et flot personligt valg i 2013 med 2517 stemmer. Daværende borgmester, Erik Christensen fik 3373 stemmer, mens ingen andre kandidater var i nærheden af 1000 personlige stemmer.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.

Mere om emnet

Se alle
- Ja, der er forskel på S og V

- Ja, der er forskel på S og V

V-udspil: 31 siders visioner om alt - undtagen skat

V-udspil: 31 siders visioner om alt - undtagen skat