V: Det bliver frygteligt dyrt

Søren Svendsen. Socialdemokraternes forslag er dyrt, men det er langt fra sikkert, at det virker. Arkivfoto.

V: Det bliver frygteligt dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Venstre frygter man også forureningen af med mikroplast. Men de er alligevel klar til at trykke på startknappen, så arbejdet med kunstgræsbanen kan komme igang i Vindinge.

Nyborg/Vindinge: - Selvfølgelig bliver også nervøse, når der snakkes om plastic i havene. Men jer er ikke nervøs for at anlægge den kunstgræsbane i Vindinge.

Det siger Venstres byrådsmedlem Søren Svendsen, næstformand i Teknik- og Miljøudvalget. Han er en del af det flertal, der er klar til at sætte arbejdet med gunstgræsbanen i Vindinge i gang. Vel at mærke uden den at man anlægger et bassin, hvor drænvandet fra banen samles op og sendes videre til rensning på det kommunale rensningsanlæg.

- Den løsning, vi har stemt for, lever fuldt op til de krav, som de overordnede myndigheder stiller, og vores forvaltning, der har undersøgt sagen siger også at god for løsningen. Banen i Vindinge vil blive lavet efter samme princip som en ny bane i Køge, der er en af de sikreste i landet, siger Søren Svendsen.

- Det er over et år siden, vi lovede boldklubben i Vindinge den bane. Nu har vi al dokumentationen for, at den er helt forsvarlig, og så må vi se at komme i gang, siger han.

- Det er jo med baggrund i et enigt budgetforlig, at vi skulle bygge den bane. Desværre har S jo flere gange forhindret gennemførelsen ved at stille forsinkende spørgsmål.

- Vi har også fået præsenteret et projekt, hvor drænvandet fra banen samles op i nogle bassiner og sendes til renseanlægget. Det bliver rasende dyrt, men der er ingen dokumentation for at den metode holder mikroplasten tilbage og gavner noget som helst.

- Det er i øvrigt en metode, der ikke er afprøvet nogen andre steder, siger Søren Svendsen.

- Hvis vi vælger den metode, hvor vandet skal sendes til renseanlægget, skal vi jo betale afledningsafgift og det bliver en voldsom fordyrelse af driftsudgifterne på banen, siger han.

- Vi er i fuld gang med at forme de fremtidige klimatiltag i kommunen, og for os i Venstre er det vigtigt, at de indsatser, vi sætter i værk, rent faktisk forbedrer miljøet eller klimaet. Og det vil ikke være tilfældet med den dyreste løsning på banen i Vindinge, så derfor mener vi, at pengene er bedre brugt på andre klimasatsninger, det er jo borgernes penge og dem skulle vi gerne få mest ud af, siger Søren Svendsen.

V: Det bliver frygteligt dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce