Usikkerhed om campingplads


Usikkerhed om campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LEJRLIV: Amtet vil have mange flere penge for at leje jord ud til Grønnehave Strandcamping

GRØNNEHAVE: Ejerne af Grønnehave Strandcamping nord for Nyborg har store planer om at modernisere pladsen, så den kan komme til at smykke sig med fire stjerner mod kun tre i dag.

Men inden der kan komme skred i de planer, skal ejerne af campingpladsen, Bente og Thomas Uhre, blive enige med Fyns Amt og Nyborg Kommune om lejen for grunden. Og det kan måske blive svært, for der er tilsyneladende langt mellem parterne.

Fyns Amt, der ejer jorden, har netop spillet ud med et brev, der slår fast, at Grønnehave Strandcampings leje bør stige "betragteligt". I brevet slår amtet fast, at Grønnehaves leje afviger "meget fra de lejebetalinger, man finder andre steder, hvor campingpladser udlejes".

På den baggrund beder amtet om et møde med Nyborg Kommune og familien Uhre for at få en forhandling om lejestigningen.

Men Thomas Uhre står ikke klar til uden videre at åbne tegnebogen:

- Det er noget sludder, amtet skriver, for man kan ikke sammenligne vores leje med for eksempel Flyvesandets Camping på Nordfyn. Deroppe lejer amtet en campingplads ud. Hos os lejer de blot en stubmark ud. Resten har vi jo selv betalt, siger Thomas Uhre.

Amtet har tidligere haft planer om at sælge den jord, hvor Grønnehave Strandcamping ligger, og Thomas Uhre ville ikke have noget som helst imod at blive ejer i stedet for lejer.

- Skal vi have en fire-stjernet campingplads, må vi nok ud og investere et par millioner kroner, og det kræver enten, at vi kan købe jorden eller få en ny kontrakt med længere løbetid. Ellers kan vi ikke få kreditforeningen til at finansiere udvidelsen.

I 1992 aftalte parterne at den årlige leje for jorden under Grønnehave Strandcamping er 20.000 kroner plus ejendomsskatter. Det betyder i dag efter pristalsregulering, at campingpladsen betaler 33.400 kroner om året.

Det er i øvrigt kommunen, der lejer grunden af amtet og videre-udlejer den til campingpladsen.

For tiden er en ny lokalplan for pladsen på vej gennem systemet.

Planen giver mulighed for at bygge nye toiletter og andre faciliteter og desuden bliver der mulighed for at bygge et helårshus til værtsparret.

Usikkerhed om campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce