Unge i vanvittigt bilræs tæt på tragedie


Unge i vanvittigt bilræs tæt på tragedie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge sprang for livet: Ung kvinde mejet ned, da 18-årig mand mistede herredømmet over sin bil
REFSVINDINGE: En gruppe unge måtte springe for livet, da en af deres kammerater - en 18-årig mand - med alt for høj fart mistede herredømmet over sin bil på Stenhavevej ved firetiden natten mellem fredag og lørdag.

En jævnaldrende pige nåede ikke at kaste sig til side, og hun blev mejet ned, da den gamle, blå Ford Sierra med stor kraft snurrede rundt og smadrede ind i en hæk og et vejskilt. Pigen er tilsyneladende mirakuløst sluppet for alvorlige skader.

Først lød der et voldsomt brag. Så hørtes de panikslagne råb ud i nattemørket:

- Hvad har du lavet? Tilkald en ambulance.

Sådan lød det de første sekunder efter ulykken. Det beskriver borgere i området, som Fyens Stiftstidende har talt med.

Og iførste omgang troede politi og ambulancefolk, at den unge pige havde fået knust sit bækken. En traume-scanning i går morges på sygehuset afslørede dog, at hun er sluppet fra ulykken uden brækkede eller knuste knogler.

Politiet efterforsker stadig sagen. Men de unge har forklaret, at de var til fest i en ejendom på Stenhavevej. Ved firetiden skulle nogen af dem aflevere en bil lidt længere ude ad vejen, derfor kørte nogle af de unge af sted i to biler. Og det var, da den ene bil i høj fart vendte tilbage til fest-adressen, det gik helt galt. Den 18-årige mand mistede herredømmet over bilen, da han kørte gennem et sving, og bilen var tæt på at torpedere gruppen af unge, der stod og ventede. De fleste nåede at springe væk, men altså ikke den unge pige.

Beboere oplyste i går til Stiftstidende, at formentlig to biler kørte ræs i området lige før ulykken skete.

Der er også efterladt tydelige dækspor efter biler, der har kørt dørtræk i den store plæne foran Juulskovskolen, der ligger lige ved ulykkesstedet.

Politiet oplyser i øvrigt, at der foreløbig ikke er noget der tyder på, at den 18-årige har kørt spritkørsel.

Unge i vanvittigt bilræs tæt på tragedie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce