Unge i trafikulykke fik ikke politiet ud

Sporene efter den forulykkede bil i Ullerslev viser, hvor langt bilen kom ind på marken, før den blev bremset op. Privatfoto

Unge i trafikulykke fik ikke politiet ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For høj fart resulterede i bilulykke med to biler i Ullerslev, men politiet afviste at rykke ud, trods mistanke om spritkørsel

Ullerslev: En ulykke med to implicerede biler, alt for høj fart, en chauffør med kun fjorten dage med kørekortet i hånden og en mistanke om spritkørsel.

Altsammen burde være nok til, at Fyns Politi sender en patrulje til stedet.

Det mener i hvert fald Gert Vestergaard fra Peugeot Ullerslev, som må se forgæves efter betjente, da han klokken 20.01 fredag den 27. november ringer til politiet.

En bil med fem unge mennesker har netop påkørt Vestergaards lærling på Skellerupvej. Den 21-årige mekanikerelev prøvekørte en af Peugeot Ullerslevs lånebiler efter et servicetjek.

Lærlingen holder på Skellerupvej, mens han blinker til venstre for at dreje ned ad Gedsbjergvej, da han ser en bil i bakspejlet.

- Han regner med, at de kører indenom ham, da de kører alt for hurtigt, fortæller Gert Vestergaard.

Den anden bil vælger dog at køre venstre om mekanikerlærlingen, hvorved de snitter lånebilen fra Ullerslev-værkstedet. Chaufføren mister herredømmet, fortsætter i høj fart op over vejkanten og fortsætter 20 til 25 meter ind på marken.

- Min lærling kontakter mig, da det jo er min bil, siger Gert Vestergaard, som omgående kommer til stedet.

- Der er fem mand i den anden bil, som heldigvis er uskadte. De står og taler sammen. Chaufføren fortæller mig, at han har haft kørekort i 14 dage, og han erkender, at han har kørt for stærkt, siger Gert Vestergaard, som ringer til politiet.

Alarmcentralen vil dog ikke sende en patrulje til Ullerslev.

- De siger, at de ikke har tid, og spørger om jeg ikke kan tage mig af det, selv om jeg fortæller, at jeg har mistanke om, at han er påvirket. Han opfører sig i hvert fald ikke helt normalt, mener Gert Vestergaard, som understreger, at der på ingen måder var trusler af nogen art i luften efter ulykken.

Han er dog stærkt utilfreds med, at Fyns Politi ikke sender en patrulje, selv om der umiddelbart kun er sket materiel skade på de to biler.

Læs mere på Nyborgsiderne i avisen.

Unge i trafikulykke fik ikke politiet ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce