Unge i retten for brandstiftelse


Unge i retten for brandstiftelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem unge drenge fra Nyborg tiltalt for skader for mere end 200.000 kroner ved ildspåsættelser i efteråret

NYBORG: Politiet mener at have fundet frem til de unge, der i løbet af efteråret satte ild til flere containere, et rækværk, en båd og et hus i kolonihaveforeningen på Storebæltsvej i Nyborg.

I hvert er fem drenge, der alle var under 18 år, da forbrydelserne fandt sted, tiltalt for flere tilfælde af ildspåsættelse og indbrud.

Og på fredag skal retten i Svendborg tage stilling til deres sag, som køres som en tilståelsessag. Det betyder, at de fem drenge, der alle er fra Nyborg, allerede over for politiet har erkendt, at de står bag brandene.

De fem drenge er tiltalt for at have sat ild til ni containere eller container-øer, en båd, et rækværk og et kolonihavehus, som udbrændte helt, selvom brandfolk ihærdigt forsøgte at redde det.

Én varetægtsfængslet

De fem drenge begik den første forbrydelse - et indbrud i et kolonihavehus - i september sidste år, mens langt de fleste af ildspåsættelserne fandt sted i oktober.

Blandt andet satte drengene ild til fem forskellige containere eller container-øer samme nat.

Efter de natten til søndag den 3. december havde sat ild til et kolonihavehus, blev en af dem fem anholdt og varetægtsfængslet.

Efter kun et døgn bag tremmer blev han dog løsladt igen, da politiet fandt frem til yderligere to drenge. De tre tilstod over for politiet nogle af ildspåsættelserne, og siden har politiet så fundet frem til de to sidste drenge, som også er sigtet for indbruddene og containerbrandene.

De samlede udgifter ved skaderne fra ildspåsættelserne løber op i mere end 200.000 kroner. Alene skaderne fra det udbrændte kolonihavehus er på 103.000 kroner.

Unge i retten for brandstiftelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce