Vidner bedes henvende sig til politiet, hvis de har set fem unge gå amok i Korsgade natten til lørdag. Hærværksmændene var en blanding af lokale og udenbys unge.

Nyborg: Politiet hører meget gerne fra flere vidner til den bølge af hærværkstilfælde, en gruppe unge foretog i Korsgade i weekenden.

Her fik et pizzeria smadret vinduer, ligesom to biler stod tilbage med buler og smadrede ruder efter de unge mænds hærgen. Ødelæggelserne fandt sted mellem klokken 1 og 2 natten til lørdag.

Politiet har endnu ikke foretaget anholdelser i sagen, men er ifølge Steen Foged, Fyns Politi, i fuld gang med efterforskningen og har blandt andet afhørt vidner i sagen.

- Men det ligner en hærværksbølge, og der er ødelagt for store værdier, så vi hører gerne fra flere vidner, hvis nogen skulle have set noget, siger Steen Foged, der oplyser, at man har nogle personer i kikkerten.

Der er både nogle, der er sat navn på, og nogle unavngivne. De mistænkte er en blanding af lokale og udenbys unge. To kommer fra Nyborg, og andre to er fra Odense.

- Og så er der en af dem, som faktisk ikke har nogen adresse, siger Steen Foged.

Ud over pizzeriaet og bilerne gik de unge også grassat på Home-butikken i Vestervoldgade.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.