Ungdomshus åbner igen efter indbrud

Grejsen, Nyborgs ungdomshus åbnede 1. september i år, men har i den seneste uge været lukket på grund af indbrud. Men bestyrelsesformand Stefan Dølby (th) oplyser, at huset åbner igen torsdag 16. november. Arkivfoto: Vibeke Volder

Ungdomshus åbner igen efter indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storstilet tyveri har tvunget Nyborgs ungdomshus til at holde lukket, men de unge er klar til at åbne igen, oplyser formand.

Nyborg: De unges hus i Nyborg, Grejsen, har i en uge været lukket på grund af tyveri, men bestyrelsen melder nu, at man er klar til at åbne igen.

Natten til tirsdag 7. november blev et 65 tommer stort fjernsyn, en Playstation 4, en pladeafspiller, en højttaler og et lydanlæg fjernet fra huset i Grejsdalen af ukendte gerningsmænd, og husets bestyrelse valgte efterfølgende at holde lukket i nogle dage.

De stjålne genstande havde en samlet værdi af knap 50.000 kroner, oplyser formanden for Grejsens bestyrelse, Stefan Dølby.

- Vi skulle lige komme på plads igen efter indbruddet, men det føler, vi er, så nu er vi klar til at åbne igen, siger han.

De stjålne ting har betydet, at ungdomshusets brugere har måttet sætte flere arrangementer på standby, fordi man ikke kan gennemføre dem uden de stjålne ting.

- Man kan roligt sige, at det er i en amputeret version, at vi genåbner, for de fleste ting, vi har planlagt, er blevet aflyst. Det er for eksempel filmaftener og noget finale, vi skulle have set, men det kan man jo ikke, når fjernsynet ikke er der, siger Stefan Dølby, der kalder indbruddet megaærgerligt.

Tyverisikring virkede ikke

- Det er frustrerende, for vi går og kæmper for stedet, og så bliver alle vores ting taget. Vi har tyverialarm, og alle tingene var tyverimærkede, så vi har gjort en masse for at forebygge, men det er åbenbart ikke nok.

Trods de aflyste arrangementer bliver der aktivitet i huset; et af de arrangementer, som indbruddet ikke har spoleret, er julebanko til december.

- Vi har ikke fået stjålet vores bankospil, for sådan et havde vi slet ikke, men det skal vi have købt nu, siger Stefan Dølby.

Ungdomshuset åbner igen torsdag 16. november klokken 15.30 og har indtil videre faste åbningstider torsdag, fredag og lørdag klokken 15.30-22.

Ungdomshus åbner igen efter indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce