OPDATERET klokken 10.30: Nyborgvej kan atter passeres ved ulykkestedet.

En yngre mand er torsdag morgen død, efter at han blev påkørt på sin knallert af to biler.

En yngre mand er på tragisk vis afgået ved døden, efter at han torsdag morgen omkring klokken 7.30 blev påkørt på Nyborgvej, lige ved Refsvindinge Friskole, mellem Refsvindinge Byvej og Møllegyden.

Manden kørte på en knallert i nordlig retning på den dobbeltrettede cykelsti. Han blev ifølge Fyns Politi overset af en modkørende bilist i en firehjulstrækker, som foretog et højresving ind foran knallerten.

Knallerten ramte bilen på siden, hvorefter manden væltede ud på vejen, hvor han blev ramt af en større, modkørende varebil.

Ulykken gav manden så store skader, at han efterfølgende afgik ved døden på Odense Universitetshospital.

Bilinspektører er sendt til ulykkestedet. Ifølge vagtchef hos Fyns Politi Thomas Bentsen er der ikke umiddelbart nogen tegn på, at nogle af de involverede kørte for stærkt.

- Det kan være, at den lavthængende sol har haft en betydning, men det skal vi nu finde ud af ved at tale med de involverede.

Nyborgvej blev torsdag morgen afspærret i begge retninger, så bilister måtte finde andre veje. Klokken 10 er afspærringen dog ophævet igen.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.

Mere om emnet

Se alle
8
Efter Refsvindinge-ulykke: Ligsyn over knallertkører

Efter Refsvindinge-ulykke: Ligsyn over knallertkører

3
Vidne til trafikdrab: Det hele gik så stærkt

Vidne til trafikdrab: Det hele gik så stærkt

Skoleleder efter trafikdrab: Vigtigt at få talt ud om tingene

Skoleleder efter trafikdrab: Vigtigt at få talt ud om tingene