Nyborg: Hans Jørgen Jensen er en ihærdig mand. Den seneste uges tid har han samlet underskrifter i protest mod den hensynsløse kørsel i Nyborg midtby. Cirka 600 personer har valgt at bakke op om initiativet, og mandag afleveres de mange underskrifter på politidirektør Poul Løhdes kontor sammen med et personligt brev fra initiativtageren.

- Jeg håber, at De som øverste chef for Fyns Politi vil medvirke til, at politiet på Østfyn får øget styrken, hvorved man kan komme problemet til livs, inden der sker tragiske ulykker, skriver Hans Jørgen Jensen blandt andet.

Han har selv været tæt på at blive kørt ned to gange indenfor det seneste halve år. Oplevelsen, og det forhold at politiet ikke har reageret på anmeldelserne, gav ham idéen til underskriftindsamlingen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.