Ullerslev-centret er begyndt at vågne

Ullerslev-Centret bærer præg af mange års langsomt forfald. Det vil centerforeningen gøre noget ved. Samtidig er der planer om et sommer-arrangement. Foto: Michael Bager

Ullerslev-centret er begyndt at vågne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Estate Invest kan melde om stigende interesse for de tomme butikslokaler i Ullerslev. Det får nu politikerne til at udsætte arbejdet med en ny lokalplan for området.

Ullerslev: Man får ikke ligefrem lyst til at bryde ud i jubelsang, når man besøger Ullerslev-Centret. Flere af lokalerne står tomme og har gjort det længe. Interessen har derfor samlet sig om, hvad der kan komme i stedet for.

På et møde i denne uge besluttede politikerne i Teknik- og Miljøudvalget imidlertid at udsætte arbejdet med den nye lokalplan, der skal bane for nye boliger. Stik mod alle forudsigelser er der nemlig igen begyndt at komme gang i udlejningen af lokaler.

Ud over firmaet Sjovgave, der lægger beslag på 360 kvadratmeter, er det lykkedes at finde en ny lejer til lokalerne i nummer 10.

Her har Helle Jensen, Langtved, planer om at åbne "Bedstes Landhandel", hvor hun vil sælge alt fra strikkegarn til specialiteter i form af salte og olier til madlavning. Desuden vil butikken have en afdeling med "retro" og tilbyde reperation af sko og andre lædervarer. Selv forventer hun at kunne åbne dørene om en måneds tid.

Tilsynsførende i Estate Invest, Gert Jensen, kan tydeligt mærke en stigende interesse for Ullerslev-Centret.

- Det, at Spar-købmanden er kommet til, har uden tvivl skabt mere aktivitet i området. Samtidig hjælper det på lysten til at åbne noget nyt, at vi tilbyder et halvt års gratis husleje. Vi har ingen glæde af, at lokalerne står tomme, de skal bare lejes ud, fastslår han.

For nylig kunne den tilsynsførende fremvise endnu et lejemål, og han føler sig overbevist om, at det vil føre til endnu mere liv i centret. Dermed står Estate Invest tilbage med tre lokaler, der ikke er lejet ud.

Morten Søgaard fra firmaet Sjovgave satte sig i sidste uge til tasterne og skrev et brev til politikerne for at gøre opmærksom på den nye situation. Det har gjort indtryk, fortæller Per Jespersen (S), formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Politikerne blev derfor enige om at indkalde lejerne til et møde.

- Det har hele tiden været meningen, at den nye lokalplan skal tage hensyn til eksisterende erhverv. Men det giver god mening at høre, hvad lejerne har at sige, før vi gør mere ved den sag, forklarer han.

Ullerslev-centret er begyndt at vågne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce