Tyvene i Nyborg holder ikke sommerferie

Det kan være svært at sikre sit hus mod indbrudstyve, og alt for mange får en dårlig oplevelse, når de kommer hjem fra sommerferie. Arkivfoto: Palle Herløv

Tyvene i Nyborg holder ikke sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østfyn: Det ville være utopi, hvis man troede, at tyveknægtene også holdt sommerferie. Måske liver de tværtimod op i denne ferieperiode, hvor mange huse står fristende tomme.

Ifølge Fyns Politis døgnrapport er der i hvert fald jævnlige anmeldelser - heriblandt fra Østfyn.

Af de seneste anmeldelser lyder blandt andet et indbrud på Møllervej i Nyborg. Anmeldelsen skete søndag den 15. juli, men selve indbruddet er formentlig sket mellem den 5. og den 6. juli.

Tyven eller tyvene slap ind i huset ved at afliste et vindue. Herefter fik de fingre i en kakigrøn Fishbound-lærredstaske fyldt med smykker og bestik, George Jensen-ting, musselmalet porcelæn og en PH-lampe.

En lille uges tid senere skete et indbrud på Skræddergyden i det nordlige Nyborg. Mere præcist var der ubudne gæster i ejendommen mellem den 11. og den 12. juli. Her sneg tyven eller tyvene sig ind gennem et vindue, gennemrodede huset og stak af gennem terrassedøren, der har udkig over vandet. Hvad der er stjålet, fremgår ikke af døgnrapporten.

Men det er ikke kun i Nyborg, de tomme huse frister. På Holsmosevej i Slude brød ukendte gerningsmænd ligeledes ind ad et vindue i køkkenet, inden huset blev gennemrodet og forladt gennem hoveddøren. Her skete indbruddet torsdag den 12. juli, og heller ikke her er der overblik over, hvad der mangler.

Tyvene i Nyborg holder ikke sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce