Tyve tog taske og tegnebøger i tre tilfælde

Der er tilsyneladende brug for overvågning i Nyborgs forretninger. I hvert fald har flere borgere fået stjålet punge og tasker de seneste dage. Arkivfoto: Jørgen Outzen

Tyve tog taske og tegnebøger i tre tilfælde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag og tirsdag har lomme- og tasketyve været på spil flere gange i Nyborg. Derfor kommer Fyns Politi med en opfordring til borgerne: Hold fast i jeres ting, når I handler.

Nyborg: I begyndelsen af ugen har der været tre tyverier af tasker og punge i Nyborg by. Både i Røde Kors-butikken, H&M og Netto. Det oplyser Fyns Politi, afdeling Svendborg.

- Det kunne godt ligne, at der er nogle lomme- og tasketyve på spil, konstaterer politiassistent Steen Foged.

Det første tyveri fandt sted mandag formiddag omkring klokken 11. En 80-årig kvinde var i Røde Kors-butikken i Vestervoldgade, da hun fik stjålet sin pung. Den indeholdt Mastercard, sygesikringsbevis samt penge og blev fjernet fra hendes taske, uden at hun opdagede det. Hun har mistanke til en kvinde, der ifølge anmelderen skubbede og rakte ind over hende.

Den mistænkte beskrives som en kvinde på 30-35 år, cirka 175 centimer høj, lys i huden og med mørkt hår.

To tilfælde tirsdag

Dagen derpå var den to gange gal igen. Først i H&M, hvor en 56-årig kvinde fra Nyborg var på shoppetur, da hun mistede sin tegnebog med både kroner og euro i. Kvinden kender ikke til omstændighederne bag. Hun ved bare, at hun er blevet bestjålet, og at det skete omkring klokken 14.45.

Få timer forinden, klokken 11.10, led en 87-årig dame samme uheldige skæbne. Hun var i Netto på Strandvejen, da hun fik stjålet sin sorte taske direkte fra indkøbskurven. Den indeholdt kontanter og personlige kort.

Pas på tingene

De tre tilfælde over to dage får nu politiet til at give en direkte besked til borgerne i Nyborg Kommune:

- Vi må hellere sende en opfordring om, at man passer på sine punge og tasker, når man er ude at handle. For det kan godt være, at der er nogle lommetyve på spil. Det er i hvert fald påfaldende, at vi nu har tre sager med så kort mellemrum, siger Steen Foged.

Tyve tog taske og tegnebøger i tre tilfælde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce