Østfyn: Tyveknægtene har tilsyneladende ikke holdt weekend i det østfynske. Politiets døgnrapport fortæller i hvert fald om flere indbrud og tyverier rundt omkring.

På Egernvænget i det nordlige Nyborg forsvandt en påhængsmotor, som sad på en båd. Der var tale om en 20 hestes motor, som var boltet fast til båden og stod på et aflåst område. Ejeren har ikke været ved båden hver dag, så tyveriet kan være sket fra den 7. til den 14. januar.

På Lervadsvej ved Ullerslev har der været indbrud i en privat bolig, og her lykkedes det tyven at løbe med smykker og penge. Det skete i tidsrummet mellem fredag aften og lørdag aften.

Også fra et kolonihavehus i Nyborg kom tyven afsted med værdifulde ting. I dette tilfælde dog ting, der må have fyldt en hel del. Det var nemlig en en motoriseret plæneklipper, to gasflasker og en Weber-grill. Det skete i tidsrummet mellem den 5. til den 12. januar.

Også i midtbyen har der været uro: En virksomhed i Mellemgade havde indbrud tidligt søndag morgen, uden der tilsyneladende blev stjålet noget.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.