Nyborg: En familie på Egernvænget i Nyborg får lidt ekstra travlt op til jul. I perioden fra den 4.-6. december har der været uønskede gæster på besøg, og med sig har tyven blandt andet taget flere julegaver samt smykker. Gerningsmanden har skaffet sig adgang ved at bryde et vindue til spisestuen op og har taget sig tid til at rode hele huset igennem.

I tiden mellem søndag morgen og onsdag aften har der også været indbrud på Rådyrvænget, ligeledes i Skovparken, hvor der forsvundet en iPhone 6 og muligvis flere genstande. Derimod blev det ved forsøget på indbrud på Valmuevej mellem klokken 18 og klokken 18.10 onsdag aften. Tyven har forsøgt at bryde døren til en udestue op med et koben, men er ikke kommet indenfor.

Ifølge Steen Foged fra Fyns Politi taler meget for, at den samme gerningsmand har været på spil alle tre steder. Både fordi de er begået indenfor næsten samme tidsrum og næsten samme område. Derudover kan politiet melde om et indbrud i Lægehuset på Enghavevej natten til torsdag. Alarmen gik klokken 02.57, og måske har det været nok til at skræmme tyven væk. Umiddelbart er der nemlig ikke stjålet noget.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.