Truende sms var årsag til overfald af tæskehold
Fredag aften blev en 21-årig mand udsat for betydelige bank af et tæskehold, og nu har politiet anholdt den første i sagen.

Den anholdte, en 29-årig mand fra Ørbæk, indrømmede at have deltaget i akten. Manden er efter afhøring blevet løsladt igen og vil ikke blive sat i grundlovsforhør.

Fik bøllebank

Tæskeholdet dukkede tidligt fredag aften op på den 21-årige mands bopæl i Nørrevoldsgade i Nyborg og udsatte ham for grov vold.

Politiet kan ikke sige noget om hans skader, men han fik ifølge politikommissær Aksel Søgaard Nielsen fra Fyns Politi "gode gammeldags bøllebank".

Herefter tvang de ofret til at give adressen på en anden person, hvorefter de kørte væk i en blå Peugeot 205.

Den 21-årige ringede til politiet og anmeldte volden samt forklarede, at han havde givet tæskeholdet adressen til en anden person. Politiet sendte en patruljevogn til den pågældende adresse, men så aldrig noget til tæskeholdet.

Havde penge til gode

Grunden til, at tæskeholdet kom på besøg hos den 21-årige, betegner politiet som et mellemværende om penge

Den 21-årige havde angiveligt penge til gode hos én fra tæskeholdet og havde sendt en truende sms med "at hvis ikke han snart fik pengene, ville der komme renter på".

Truslen fik i midlertidig ikke den ønskede virkning, og "renterne" måtte den 21-årige selv betale.

Mere efterforskning

Nu har politiet så anholdt den ene mand fra tæskeholdet, som bestod af tre mand.

- Vi skal have afhørt flere i sagen, og vi har en del efterforskning endnu, siger vicepolitikommissær Henrik Bjørch, Fyns Politi i Nyborg.
  • Fyens Stiftstidende