Trolde-jul på Vindinge Skole

Nisser og trolde, en håndfuld menneskebørn og en enkelt mosekone, der serverede af sin eksotiske bryg. Indimellem var der trængsel både på og bag scenen på Vindinge Skole, der to gange i går holdt Jul i Troldehøjen. Foto: Yilmaz Polat

Trolde-jul på Vindinge Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerede ude på vejen var det tydeligt, at det ikke var en helt almindelig formiddag på Vindinge Skole:

Bilerne var parkeret tæt i vejkanten, fordi parkeringspladsen for længst var fyldt til bristepunktet.

Inde i den forblæste skolegård løb en lille nisse med hænderne på hovedet for at holde styr på nissehuen.

Og inde i gymnastiksalen sad op mod 150 af de ældste elever og en masse bedstefor-ældre bænket forventningsfulde foran scenen.

For scenen var sat til jule-musicalen Jul i Troldehøjen, og snart vrimlede det med nisser, trolde, en mosekone og enkelte menneskebørn.

Handlingen var kort fortalt, at en lille flok spejderbørn på skovtur kommer lidt på afveje og møder både nisser og trolde.

Disse to eventyrlige folkefærd kan ikke døje hinanden, men menneskebørnene sørger naturligvis for, at alle bliver gode venner til sidst og kan danse den store vi-er-alle-julevenner-dans.

80 børn fra 0.-3. klasse var på scenen, og alle gik op i det med liv og sjæl, selv om koncentrationen indimellem blev forstyrret af at kigge efter bedstefar eller -mor med videokameraet.

Engagerede lærere og pædagoger bidrog med stikord og sørgede for, at skuespillerne kom på scenen, når det var deres tur og ikke mindst blev holdt væk, når det ikke lige var dem, der var på.

I aftes var det forældre og søskende, der var inviteret til at holde jul i Troldehøjen, og det betød fuldt hus.

Trolde-jul på Vindinge Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce