En del af Efterskolen ved Nyborgs bygninger blev afspærret efter knivoverfaldet på en lærer søndag morgen.

Nyborg: Cirka 50 elever på Efterskolen ved Nyborg vågnede søndag morgen op til nyheden om, at en af skolens lærere var blevet stukket med en kniv efter mødet med en indbrudstyv.

- Det er ikke rart at tænke på, at der var nogen inden på skolen, mens vi ligger og sover. Man følger sig ikke tryg, når sådan noget sker, fortæller 16-årige Caroline Vestergård Nielsen, der går på skolens fodbold-linje.

Det er ikke rart at tænke på, at der var nogen inden på skolen, mens vi ligger og sover. Man følger sig ikke tryg, når sådan noget sker

Caroline Vestergård Nielsen, elev på Efterskolen ved Nyborg

- Nej, det er uhyggeligt at tænke på, tilføjer 15-årige Mathilde Vestergaard Staarup, der går på håndboldlinjen.

Stiftstidende reporter møder dem søndag morgen, hvor de sammen med et par kammerater er på vej til den lokale tankstation for at købe morgenmad. Skolens køkken og spiserum er nemlig spærret af, mens politiet efterforsker episoden, der fandt sted natten til søndag.

Skolen valgte efterfølgende at sende besked til elever og forældre via Facebook. Men ifølge Mathilde Vestergaard Staarup fremgik det ikke af beskeden, at der var sket et knivoverfald.

- Der stod kun, at der havde været indbrud. Det er sket før, men kun hvor man har taget computere og andet, så jeg lagde mig til at sove igen, fortæller hun.

Senere på morgenen blev hun dog vækket af en gruppe elever, som "var helt oppe at køre" over det, der var sket.

- Vi gik helt i panik, for vi vidste ikke hvor slemt det var. Heldigvis var der ikke nogen elever til stede, da det skete, bemærker de to piger.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
15
Var det mere end lovligt nødværge?: Sigtet fik tæsk af offer på efterskole

Var det mere end lovligt nødværge?: Sigtet fik tæsk af offer på efterskole

Avisen giver svaret: Når vold er lovligt

Avisen giver svaret: Når vold er lovligt

3
Løsladt efter grundlovsforhør: Sigtet for grov vold ville ikke stjæle, men bare kigge rundt

Løsladt efter grundlovsforhør: Sigtet for grov vold ville ikke stjæle, men bare kigge rundt