Nyborg: Det var tilsyneladende et forsøg på tricktyveri, da en beboer i plejecentret  Egeparken i Nyborg mandag eftermddag fik "besøg" af to kvinder.

Da beboeren lukkede sin dør op, stod to kvinder udenfor, og den ene gik direkte forbi beboeren og ind i stuen. Kvinden, der trængte ind, gik med et papirskema i hånden og kunne forveksles med en  medarbejder fra kommunen. Men kvinden sagde ikke noget og forlod i øvrigt hurtigt lejligheden.

Det er uvist, om den anden kvinde også var inde i stuen og rode rundt, men der er tilsyneladende ikke fjernet noget fra lejligheden, oplyser politiet.

Under alle omstændigheder ligner episoden fra Egeparken forsøg på et tricktyveri, og også andre steder på Fyn leder man efter tricktyve. Blandt andet i Horne ved Faaborg, hvor politiet tirsdag ledte efter en konkret bil, der skulle have fragtet tricktyve rundt.

Politiet opfordrer ældre til at være varsomme og kun lukke personale fra kommunen ind, når der er vist legitimation.

 

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.