Tre unge til konference i Japan

Tre Nyborg-elever drager til konference i Japan fra 8.-13 december foranlediget af netværksorganisationen Newcastles of the World.

Tre unge til konference i Japan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre Nyborg-elever skal i december på rejse til japanske Shinshiro. Det sker fordi kommunen er medlem af netværksorganisationen Newcastles of the World.

Nyborg: Som medlem i netværksorganisationen Newcastles of the World har Nyborg Kommune fået mulighed for at sende tre unge afsted til japanske Shinshiro med fly og ophold betalt af byen.

De tre unge, der skal på unge-konference i Japan fra 8.-13 december, er Signe Bækkelund, Signe Bjerg og Samuel Ting Graf. Signe Bækkelund og Samuel Graf går i 2.g på Nyborg Gymnasium, de er begge musik-og teaterentusiaster. Signe og Samuel har senest været med i Nyborg Voldsspil, Grease.

Signe Bjerg går på den internationale linje på Nyborg Gymnasium, IB, hun elsker sport og spiller selv volleyball, ligesom hun også træner et hold. Signe deltager blandt andet i Frivillig Fredag i Nyborg.

Unge lærer japansk historie

De tre unge er topelever, og de skal i tiden indtil turen til Shinshiro deltage i en Masterclass. Her skal de studere japansk historie og kultur, få mere viden om projektet Newcastles of the World samt forberede sig på at give fantastiske input til den kommende konference om Tourism in the Modern era.

Formålet med ungekonferencen er nemlig, at de skal være med til at forberede indholdet på den store konference, der har det overordnede tema: Tourism in the modern Era.

- Set fra et turismemæssigt synspunkt ligger der et stort potentiale og rigtig mange muligheder i netværket, vurderer Sanne Hoffensetz Andresen, turistchef i Bureauet Nyborg.

Fra Shinshiros side har det været oplagt at få de unges syn på turisme i moderne tider. Og så formulere emner, der kan arbejdes videre på til den store konference i 2018. Her deltager Nyborg Kommune iøvrigt også. /EXP

Tre unge til konference i Japan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce