Tohjulet terror er stoppet


Tohjulet terror er stoppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Marineforeningen har et lækkert klubhus, der er placeret mellem fiskevej og Havnepladsen.

Foreningen ejer huset og grunden, men der er indgået en aftale med Nyborg Kommune om, at en flisebelagt sti, der forbinder Havnepladsen og Fiskerivej, skal være tilgængelig for offentligheden. Vel at mærke for folk på gåben.

Hjemmelavet chikane

Men nu har trafik i form af motorcykler og knallerter igennem flere måneder benyttet stien som kørebane. Det er blandt andre formanden for Marineforeningen, Børge Ferning, blevet træt af. Derfor er der blevet placeret en uofficiel chikane midt på stien i form af endestykket fra en torpedo, og det har fået de tohjulede til at holde sig langt væk.

Men det har også fået de småsure miner frem hos folk, der benytter rollator eller kørestol. For det er ganske svært at komme forbi Marineforeningens hjemmelavede chikane.

- Vi fandt det vigtigt at sørge for, at motorcykler og knallerter ikke kom susende forbi vores klubhus til fare for medlemmerne og alle andre. Derfor placerede vi chikanen midt på fortovet. Jeg kan godt se, at den måske er placeret lidt skidt. Derfor vil vi hurtigst muligt trække chikanen en halv meter tilbage, så folk i kørestol og rollator lettere kan komme forbi, siger Børge Ferning.

Tohjulet terror er stoppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce