Tog halsgreb på 15-årig


Tog halsgreb på 15-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 31-årig mand har for tredje gang begået uprovokeret vold mod unge i Nyborg

Nyborg: En 15-årig dreng fra Nyborg blev i går aftes angrebet af en 31-årig mand på stien langs jernbanesporet bag Dyrehavevej i Nyborg.

Den 31-årige greb den 15-årige om halsen, men slap sit greb, inden det gik alvorligt ud over den 15-årige, som dog også blev skubbet ned ad en skrænt.

Overfaldet skete ifølge vicepolitikommissær Henrik Bjørch fra lokalpolitiet i Nyborg helt uprovokeret, da den 15-årige, der gik på stien sammen med sin kæreste, mødte den 31-årige.

Overfaldsmanden er blevet anholdt og fremstilles her til formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg med krav om varetægtsfængsling i surrogat, hvilket betyder, at politiet vil havde den 31-årig indlagt til psykiatrisk behandling.

Det er nemlig ikke første gang, den 31-årige begår uprovokeret vold mod unge. Han har to tilsvarende voldssager, der er under behandling. Ved et retsmøde i december sidste år blev en afgørelse imidlertid udsat, fordi den 31-årige skulle mentalundersøges, hvilket skulle foregå ambulant.

Der er det særlige, at den 31-årige mand er transvestit og går klædt i kvindetøj. Men han lader sig tilsyneladende provokere af, at unge kigger på ham.

Tog halsgreb på 15-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce