To priser til Nyborg Voldspil

Grease på Nyborg Vold var en stor succes. Arkiv: Lasse Hansen

To priser til Nyborg Voldspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdagens Musical Awards blev ikke det triumftog for Nyborgs traditionsrige friluftsspil, som der var lagt op til med hele ni nomineringer.

Nyborg/Odense: Nyborg Voldspil løb med titlerne som årets bedste koreografiske oplevelse og bedste scenografi for forestillingen "Grease", da amatørteatrene på Fyn lørdag aften var samlet til Musical Awards for at fejre sig selv.

Med nomineringer i hele ni kategorier, herunder årets forestilling 2017, var forventningerne på forhånd skruet højt op, men noget egentlig triumftog blev det ikke til. I stedet gik hovedprisen til Fjordagerscenen for forestillingen "Hair".

Juryen, der bestod af skuespiller og revykunstner Vicki Berlin, danser og koreograf Peter Friis, skuespiller Anders Gjellerup Koch, modekommentator og designer Jim Lyngvild samt kulturjournalist og teaterleder Marianne Kjær lagde i sin officielle begrundelse vægt på, at Fjordagerscenen har formået at levere en forestilling, der får hjertet til at kysse kødet og giver kuldegysninger, der varer længe efter, at forestillingen er slut.

Det er andet år i træk, at Anders Vesterholm fra Nyborg Voldspil vinder prisen for bedste scenografi. Det skete med ordene "En stjerne er født, og han fortsætter triumfen", mens Majbritt Jensens koreografi af finalen i "Grease" fik følgende skudsmål med på vejen: "Et orgie i sæbe og konfetti. Funderer man over, hvordan en opkastende diskokugle ser ud, er her svaret. En sang, der sidder fast og en finale, der sender folk ud i sommernatten med højt hår og 50'er drømme."

"Grease" på volden solgte mere end 22.000 billetter og var dermed den bedst sælgende forestilling i 21 år.

To priser til Nyborg Voldspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce