Nyborg: Socialdemokratiet i Nyborg skal have ny spidskandidat, og valget kommer efter alt at dømme til at stå mellem Sonja Marie Jensen og Martin Stenmann. Søndag udløb den officielle frist for at melde sig under fanerne, og der blev altså ikke trukket nogen kaniner op af hatten i sidste øjeblik.

Dog kan fristen stadig nå at blive forlænget frem til den ordinære generalforsamling den 22. marts. Det afgøres formentlig på et bestyrelsesmøde mandag aften. Umiddelbart efter generalforsamlingen begynder urafstemningen blandt lokalafdelingens cirka 200 medlemmer.

Bestyrelsen forventer at kunne præsentere en ny spidskandidat i uge 20 som afløser for Vibeke Ejlertsen, der ikke formåede at vinde over Kenneth Muhs (V) i kampen om borgmesterposten. Tværtimod gik Socialdemokratiet tilbage, mens Venstre gik frem.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.