Under reparation af motorcykel udbrød der brand ved en villa i Harevænget i Nyborg.

To mænd er lørdag eftermiddag bragt til Odense Universitetshospital med forbrændinger, de pådrog sig ved en brand i en garage i Nyborg.

De to - svigersøn og svigerfar - opholdt sig i en muret garage ved et villahus i Harevænget i Nyborg, hvor de var i færd med at reparere en motorcykel, da der ved 13.15-tiden af endnu ukendte årsager opstod ild i garagen.

Kort efter var slukningskøretøjer fra Falck i Nyborg fremme, og ifølge indsatsleder Jesper Rossen fik brandfolkene hurtigt bugt med ilden.

Da den lukkede, murede garage ligger isoleret fra villahuset på stedet, var der på intet tidspunkt fare for, at ilden skulle brede sig.

- Da ilden var af relativ beskeden omfang, behøvede vi kun tre af folkene til at sørge for at slukke. De to andre på holdet tog sig af de to mænd og kølede deres forbrændinger, mens vi ventede på ambulancen, siger Jesper Rossen.

Uden at han vil erklære sig som brandsårsekspert, mener han, at der ikke er tale om alvorlige forbrændinger.

- Vi sendte dem på hospitalet, så de kunne få forbrændingerne tjekket og behandlet korrekt, siger Jesper Rossen.

Garagen er sodskadet, og der er også sket skade på en del af det, der blev opbevaret i garagen, vurderer indsatslederen.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.