Fyns Politi har fået et tip i sagen om røveri mod pizzabud i Nyborg torsdag aften.

Nyborg: Fyns Politi har fredag arbejdet med røverisagen fra Nyborg, hvor et pizzabud blev udsat for røveri. Blandt andet er ofrets bil blevet undersøgt for spor.

- Det er standardprocedure, at vi undersøger bilen for at se, om der er blod eller noget andet dna, siger Finn Wegner Petersen, politikommissær ved Almen Efterforskning, Fyns Politi.

Røveriet fandt sted torsdag aften i den nordvestlige del af Nyborg. Ifølge politiets oplysninger var buddet kørt forkert, da han var på vej ud med pizzaer, og som bekræftelse af mundheldet om, at en ulykke sjældent kommer alene, blev buddet på Helletoften passet op af to mænd.

De slog ham i ansigtet og forlangte hans penge. 800 kroner var udbyttet, og røverne løb derefter væk.

- Han (pizzabuddet, red.) er blevet behandlet, men hans skader krævede ikke, at han blev indlagt, fortæller Finn Wegner Petersen, der oplyser, at en borger har henvendt sig til politiet med et tip, som politiet arbejder videre med. Mere vil han dog ikke oplyse.

- Men vi vil selvfølgelig gerne have endnu flere tip, hvis der er nogen, der ligger inde med noget og har konkret viden om hændelsen, siger Finn Wegner Petersen.

Oplysninger om sagen kan gives til politiet på telefonnummer 114.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.

Mere om emnet

Se alle
1
Groft overfald på pizzabud: Slået i hovedet og frarøvet sine penge

Groft overfald på pizzabud: Slået i hovedet og frarøvet sine penge